Texases vahistati mees, kes otsis pimeveebis nekrofiiliaks ja kannibalismiks noort tüdrukut (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21-aastane Alexander Barter.
21-aastane Alexander Barter. Foto: Kuvatõmmis

USAs Texases arreteeriti mees, kes otsis interneti vahendusel noort tüdrukut, kelle peal proovida nekrofiiliat ja kannibalismi.

21-aastane Alexander Barter võeti vahi alla pärast seda, kui üks noore tüdruku isa mänginud salapolitseinik Barteri kuulutusele pimeveebis vastas. «See on tõenäoliselt üks kõige tülgastavam ja ebatavalisem juhtum, millega ma kunagi kokku olen puutunud,» ütles Florida Brevardi maakonna šerif Wayne Ivey.

Juurdlus algatati, kui üks Brevardi alluvatest internetis omapärast kuulutust märkas.

«Tahaksin proovida nekrofiiliat ja kannibalismi ning teada saada, mis tunne on elu võtta,» seisis Barteri kuulutuses.

Politseinik võttis Barteriga ühendust ja mängis meest, kes on valmis oma alaealist tütart talle müüma.

«Mulle ei sobi rollimängud,» vastas Barter politseiniku teatele. «Tahan ta päriselt vägistada, tappa ja ära süüa,» lisas ta ja teatas, et võtab pakkumise vastu.

Politseinik reisis seejärel Texasesse, et Barteriga kohtuda. Ta ei osutanud arreteerimisel mingit vastupanu. Ta isegi tänas politseinikke, et nad teda plaani elluviimisel takistasid. Barter lisas, et polnud võimeline end ise kontrollima.

Barter seisab silmitsi eluaegse vangistusega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles