Tiit Ojasoo: see oli kunstiline otsus (1)

Vilja Kiisler
, erikorrespondent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22.09.2018. Tallinn. 
Roman Baskini ärasaatmine Lillepaviljonis.

Roman Baskin funeral held at The Flower Pavillion.
FOTO: EERO VABAMÄGI/EESTI MEEDIA
22.09.2018. Tallinn. Roman Baskini ärasaatmine Lillepaviljonis. Roman Baskin funeral held at The Flower Pavillion. FOTO: EERO VABAMÄGI/EESTI MEEDIA Foto: Eero Vabamägi / Postimees

NO99 asutajaid ja pikaaegne kunstiline juht Tiit Ojasoo ütles Postimehele, et teatri otsuse tagant tegevus lõpetada ei maksa otsida midagi poliitilist.

Ojasoo märkis, et äsjases avalduses on kõik ausalt ja siiralt ära öeldud ja sellele ei ole asjaosalistel midagi lisada. "See otsus on ühe sõpruskonna, üksteist austavate kolleegide otsus ja me ei oska seda paremini jagada, kui me juba tegime."

See oli kunstiline otsus, sõnas Ojasoo. "Keegi ei ole surnud, keegi ei ole tülli läinud. Me saime lihtsalt aru, et praegu õige lõpetada." Ojasoo sõnul on Eesti üks tõeliselt uhke riik, et ta on endale sellist teatrit 14 aastat lubanud. "See on täiesti erakordne," ütles ta.

Täna teatas NO99 avalikkusele saadetud pöördumises, et lõpetab tegevuse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles