Veebipood lõpetas mürgiste MMS toodete müümise (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes / Postimees

​Veebipood Mineral Gardeni kodulehelt ei ole enam võimalik osta terviseameti poolt kahjulikuks kuulutatud MMS tooteid. Samuti lõpetas veebipoega koostöö Itella kullerfirma.

Kui terviseametil õnnestus varasemalt MMS propageerijad Facebookist eemaldada, siis nüüd on nad teinud suurema sammu ja survestasid veebipoe omanikku nii palju, et nüüd on MMS toode müügist eemaldatud.

«Terviseamet tegi Living Mineral OÜ-le ettekirjutuse, millega kohustas ettevõtet peatama MMSi nime all reklaamitud toote müügi. Tänaseks on ettevõte seda teinud,» avaldas terviseamet.

Sellele järgnes uudis, et MMS toodete müümiseks ei ole võimalik enam kasutada ka kullerfirma Itella abi. Postimehele jõudnud informatsiooni kohaselt lõpetas Itella veebipoega koostöö. 

Itella sotsiaalmeedia tiim kirjutas, et veebipoe lehel oleval moodulil ei ole nendega mingit seost. «Tegemist on transpordi mooduliga, mis ei ole meie valmistatud ega meie poolt kontrollitav,» põhjendas sotsiaalmeedia tiim.

Itella rõhutas ka, et nad on korduvalt juhtinud tähelepanu, et ettevõte eemaldaks nende seotuse. «Kinnitan, et lepingut antud ettevõttel meiega ei ole,» lisas Itella. Itella Estonia tegevjuht Meelike Paalberg ütles, et nad lõpetasid veebipoega koostöö juba mitu nädalat tagasi.

Postimees avaldas kuu alguses loo, et Eestis tegutsevad pangad lasid veebipoest Mineral Garden eemaldada oma pangalingid, kuna nende jaoks on oluline ühiskondlik vastutus. Eile tuli uudis, et ka rahvusvaheline maksekeskus PayPal on veebipoega koostöö lõpetanud. 

Veebipood tegutseb vaatamata kõigele edasi. Ettevõttel, kes ei ole jätkuvalt saanud luba toidulisanditega hangeldamiseks, pakub senimaani võimalust toodete eest tasuda läbi SEB panga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles