Mullu valikust kõrvale jäänud kuusest saab sel aastal linna jõulupuu

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Jänes pakkus sihvakat kuuske linna jõulupuuks eelmisel aastal, kuid toona valisid Tartu linnavalitsuse haljastajad puu hoopis Kambja vallast.
Silvi Jänes pakkus sihvakat kuuske linna jõulupuuks eelmisel aastal, kuid toona valisid Tartu linnavalitsuse haljastajad puu hoopis Kambja vallast. Foto: Margus Ansu

Silvi Jänes pakkus eelmisel aastal Rõõmu külas oma suvila krundil kasvavat 16-meetrist kuuske Tartu linnale jõulupuuks. Paraku otsustas linnavalitsus toona valida puu hoopis Kambja vallast Ivaste külast.

Siiski jõuab Rõõmu külas kasvav puu Raekoja platsile sel aastal. Nimelt leidsid Tartu linnavalitsuse töötajad, et tänavu jõulupuuks pakutud tosinast kuusest ei sobi ükski advendiajaks Raekoja platsile.

Tartu linnavalitsuse haljastuse peaspetsialist Inga Kiudorf sõnas, et osa pakutud puudest polnud piisavalt kaharad, osal oli võra liiga ebaproportsionaalne ning paaril juhul ei olnud võimalik pakutud puule rasketehnikaga ligi pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles