Ott Kiivikas värskest maailmameistrist: tema puusad pole sünnitamiseks ehk kõige paremad, aga sporditegemiseks väga head

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arida Muru
Arida Muru Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Nädalavahetusel bikiinifitnessi maailmameistriks kroonitud Arida Murut treenib meie kuulsaim kehailualade harrastaja Ott Kiivikas, kes selgitas intervjuus «Ringvaatele», mis teeb hoolealuse nii heaks.

«Tal on geneetiliselt antud jooned: suhteliselt peenike keskkoht, suhteliselt kitsad puusad - mis naisterahva kohta ei ole kõige parem laste sünnitamiseks, aga sporditegemiseks selle ala puhul väga head -, lisaks hea õlgade laius. Tekibki proportsioon: keskkoht on kitsas, ülevalt on lai,» lausus Kiivikas, vahendab ERRi spordiportaal.

21-aastane sportlane on seejuures tegelenud alaga vaid veidi üle kahe aasta.

«Täna bikiinifitnessis, kus ilma teevad slaavi naised - naiskondlikult võitis Ukraina, teine oli Venemaa ja tavaliselt on Venemaa suurelt võitnud -, et võita Venemaa ja Ukraina naisi ilualadel... see ei ole üldse lihtne tegemine,» tunnustas treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles