Narvas ülekäigurajal lapsele otsa sõitnud mees üritas sündmuskohalt põgeneda (3)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

30. oktoobril juhtus Narvas liiklusõnnetus, mille asjaolude selgitamiseks vajab politsei tunnistajate abi.

Sel teisipäeval kella 17.10 paiku toimus Narvas Puškini tn 21 maja lähedal reguleerimata ülekäigurajal liiklusõnnetus, milles sai kannatada 11-aastane poiss.

Esialgse info kohaselt sõitis 72-aastase mehe juhitud sõiduauto Mercedes otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud lapsele, mille järel hakkas sündmuskohalt ära sõitma. Lapsele otsa sõitnud juhti takistas teine sõidukijuht, keda palutakse võtta ühendust politseiga, et täpsustada liiklusõnnetuse asjaolusid.

«Me täname inimest, kes ei jäänud ükskõikseks ja takistas juhti, kes soovis sündmuskohalt lahkuda, ja palume esimesel võimalusel teda politseiga ühendust võtta,» sõnas Narva politseijaoskonna juhtivuurija Dmitri Narolin. «Samuti palume politseiga ühendust võtta selle liiklusõnnetuse teisi pealtnägijaid.»

«Viimase kuu aja jooksul on see kahjuks mitmes juhtum meie piirkonnas, kui liiklusõnnetust põhjustanud sõidukijuht ei teavita toimunust politseid ja lahkub sündmuskohalt. Kui juhtus liiklusõnnetus, kus said inimesed kannatada või olukorra väljaselgitamiseks on vaja politsei abi, tuleb eeskätt helistada häirekeskuse lühinumbrile 112,» lisas Narolin.

Politsei palub pealtnägijatel võtta ühendust helistades numbril 58538944 või kirjutades aadressil irina.reino@politsei.ee

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles