Maarjamõisas jääb tasuta parkimise kohti aina vähemaks (2)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembri alguseni saavad autojuhid sõiduki pildil märgitud alale tasuta jätta. Jõulukuu esimesel päeval muutub parkimine seal tasuliseks ning kevadel algab samas kohas kuuekorruselise parkimismaja ehitus.
Detsembri alguseni saavad autojuhid sõiduki pildil märgitud alale tasuta jätta. Jõulukuu esimesel päeval muutub parkimine seal tasuliseks ning kevadel algab samas kohas kuuekorruselise parkimismaja ehitus. Foto: Kristjan Teedema

Eile keskpäeval nappis Tartu ülikooli kliinikumi ümbruses parkimiskohti, osa autosid oli jäetud kõnniteedele või keset sõiduradu. Mõne aja pärast peaks sinna parkimiskohti juurde tulema, kuid need saavad olema tasulised.

Kui vahetult haiglahoone ümber on parkijad pidanud juba aastaid esimese tunni möödudes tasu maksma, siis teisele poole Lunini tänavat on juhid saanud seni oma sõiduki jätta priilt. Järgmisel aastal hõivab osa sealsest alast parkimismaja, mis peab ruumipuudust kahandama. Samas tuleb uute kohtade kasutajatel juba esimesest minutist alates raha välja käia. Parkimismaja kõrvale jääb alles ka tasuta parkla, kuid see saab olema senisest tunduvalt väiksem.

Eile päeval kliinikumi peamajja suundunud Kunnar märkis, et temagi pidi auto parkima eemale, kellegi võõra krundi serva. «Olen pea nädal aega iga päev pidanud siin käima. Tundub, et autosid on palju umbes lõunani, edasi jääb plats juba hõredamaks,» rääkis ta. Uue parkimismaja ehitamise uudisest kuuldes jäi mees neutraalsele seisukohale ning lisas vaid oletuse, et küllap tehakse lõpuks kogu maja ümbruses parkimine tasuliseks.

Tasuline parkimismaja

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles