Tulevik on sattunud tiitlimängu määravaks jõuks

Marek Tiits
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillis tuli Viljandi Tulevikul kodustaadionil Premium-liiga kümnenda vooru kohtumises FC Floraga tunnistada 0:6 kaotust.
Aprillis tuli Viljandi Tulevikul kodustaadionil Premium-liiga kümnenda vooru kohtumises FC Floraga tunnistada 0:6 kaotust. Foto: Elmo Riig

Homme kell 13 jooksevad Viljandi linnastaadioni murule Tuleviku kollasärgid, minnes vastamisi valitseva Eesti meistri Tallinna FC Floraga. Hooaja lõpuni on jäänud kaks mängu ning 12. tiitlit jahtiva Flora seis on üsna pingeline.

Mulluses tiitlivõitluses olid Tallinna rohelised Tulevikuga mitut puhku kibedasti hädas ja just sügisringis komistas Flora Viljandi vastu linnastaadionil peaaegu saatuslikult.

Tänavu ei ole Viljandi mehed Flora vastu suutnud enamat ühest minimaalsest allajäämisest (0:1 esimeses ringis), ülejäänud kahes seni peetud kohtumises on tulnud vastu võtta suureskooriline kaotus (0:6 teises ja 0:4 kolmandas ringis). Nii ongi meistrikandidaadid jäänud sel hooajal kõrgliigas ainsaks meeskonnaks, kellele Viljandi mehed ei ole suutnud väravat lüüa.

Ometi on sügisringis üha pöörasemat minekut näidanud Tulevik sattunud tiitlijagamise raevukas etenduses ootamatult kandvat rolli täitma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles