«Nädalalõpp Kanal 2ga» täna: suplus jäävannis ja vibreerivad protseduurid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 tulevad saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» Kristjan Jõekaldale ja Teet Margnale külla Sulo, Anu Saagim, Reet Härmat, Tiit Trofimov, Meisterjaan ja Maia Vahtramäe.

Meelelahutussaates «Nädalalõpp Kanal 2ga» läheb täna õhtul eriti lõbusaks, kui teiste toredate külaliste seas tulevad külla iluhoolikud Anu Saagim ja Reet Härmat. Naised räägivad meeleolukaid lugusid naistest ja meestest ning iluideaalidest. «Algul teed kanepit ja hiljem lõpetad süstla otsas!» on Teet kindel, et meikimine on saatanast ja sõltuvust tekitav.

Kui stuudiosse ilmub Anu Saagim, ei saa kunagi ette aimata, mis juhtuma hakkab. Teet ja Kristjan saavad tunda vibreerivaid protseduure ja pähe tõmmatakse hapnikumaskid. Anu toob intervjuule sisse teemad, mis Teedu ja Kristjani veidi rivist välja löövad. «Teil on selline pervertne mõtlemine,» ütleb Anu saatejuhtidele.

Peale selle avaldab superheas vormis Saagim oma isikliku ilu ja nooruseallika saladuse!

Meelelahutussaadet «Nädalalõpp Kanal 2ga» näeb nii Kanal 2s kui ka Elu24 otseülekande kaudu täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles