Moskva CSKA alistas Euroliiga põnevuslahingus Olympiakose

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA - Olypiakos
Moskva CSKA - Olypiakos Foto: vladimir astapkovich / Sputnik

Euroliigas jätkas võidukalt suurepärast hooaja algust näidanud Moskva CSKA, kes alistas Kreeka tippklubi Pieruse Olympiakose  69:65 ning jätkab liigas täiseduga. 

Põnev kohtumine Olypiakose ja CSKA vahel püsis kogu mängu vältel ka seisu mõttes küllaltki võrdsena. Olympiakos alustas hästi ning võitis esimese veerandaja seisuga 15:13. Ka teisel veerandil suutsid Kreeka meeskonna mängijad head hoogu jätkata ja nii mindi poolajale Olympiakose 35:31 eduseisus.

Kolmas veerandaeg tõi mängu aga muutuse ja kodusaalis mänginud CSKA võttis juhtohjad omakätte. Enne viimast veerandit oli CSKA saavutanud küllaltki kindla 52:44 eduseisu, kuid Kreeka klubi suutis viimasel veerandajal taas järgi rebida ning kolm minutit enne lõpuvilet oli seis 61:61 viigis.

Viimastel minutitel suutis siiski CSKA kindlamat mängu näidata ja nii aitasid Will Clyburn ja Cory Higgins tähtsad vabavisked, millega lõpuks kohtumine 89:65 võideti. Moskva meeskonna resultatiivseimaks oli Sergio Rodriguez 20 punktiga. Olympiakose parimaks osutus Vassilis Spanouis 16 punktiga.

Teistes kohtumistes olid vastamisi Baskonia ning Istanbuli Darussafaka Tekfen, kus kindla 82:53 võidu saavutas Baskonia. Istanbuli Fenerbahce alistas 88:84 Müncheny Bayerni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles