Video: Elina Born ja Jüri Pootsmann jagavad nippe, kuidas lavanärviga toime tulla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba homme, 3. novembril toimub Saku Suurhallis MyHits Awards. Elu24 käis kohapeal proovides ning püüdis sealt kinni Elina Borni ja Jüri Pootsmanni.

Teadupoolest on MyHits Awardsil üles astuvad artistid lubanud, et laupäeval on Saku Suurhallis oodata palju üllatusi. Elu24 uuris «Jagatud saladuse» lauljate käest, kas nad saavad selles osas ka saladusloori kergitada.

«Ma ei saa öelda seda, see ei oleks üllatus muidu,» sõnas Born. «Tegelikult on asi selles, et me ei laula seda võib-olla nii, nagu paljud tunnevad seda. Teeme seda natukene teistmoodi, et see on võib-olla ainus asi, mida me saame praegu öelda,» lisas omalt poolt Pootsmann.

Elu24 uuris ka, kas artistidelt on tulevikus oodata veel mõnda ühist singlit? «Tulevikus ikka, miks mitte...  Aga lähitulevikus mitte,» arvas Born. 

Mis on aga see, mida noored artistid alati backstage'i küsivad? «Minul on vaja kindlasti viite A4 ja markerit,» sõnas Jüri. «Jah, meil on ka vesi, mis on väga oluline ja kui on väga rets live, siis on ka käterätikud,» lisas Elina.

Samuti jagasid nad nippe, kuidas lavanärviga toime tulla. «Minule meeldib enne lavale astumist võtta selline hetk iseendale, et kaduda kuskile ära ja olla üksinda ning keskenduda järgnevateks minutiteks,» sõnas Elina. 

«Mul on hästi igav vastus, täpselt seesama, mis Elinal - lihtsalt on vaja enne oma mõtteid koguda. Muidugi aitab ka väike doping mingi väikese konjaki näol,» lisas Jüri. 

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles