Video: Kas Põhja-Tallinn vahetas Maia Vahtramäe Koit Toome vastu välja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba homme, 3. novembril toimub Saku Suurhallis MyHits Awards. Elu24 käis kohapeal proovides ning püüdis sealt kinni Põhja-Tallinna, kes oli äsja lavalt maha astunud.

Põhja-Tallinna poisid kuinnitasid, et proov kulges hästi ning lubasid omalt poolt, et nende laupäevase esinemise ajal on oodata ka üllatusi. 

Elu24 uuris ka, kas tõesti on nad oma kauni lauljanna Maia Vahtramäe Koit Toome vastu välja vahetanud? «Ei ole, aga kindlasti on oodata ka üllatusi selle koha pealt,» sõnas Põhja-Tallinna räppar Kenny/Kenito (Kenneth Rüütli). 

«Tasub laupäeval kohale tulla,» lisab omalt poolt Wild Disease (Jaanus Saks). 

Värske lugu «Liiga noor, et mõista» räägib noorusaja hulljulgustest ja uljusest, seega uuris Elu24, mis on kõige hulljulgem tegu, millega nad oma noorusajal hakkama on saanud?

«Ma arvan, et see ei kannata praegu trükimusta ega helipilti,» sõnas Wild Disease muigega ning muheledes nõustusid temaga ka teised bändiliikmed. 

Aga kas on üldse veel mõni asi, mille jaoks Põhja-Tallinna liikmed on veel liiga noored? «Pensioniks on liiga vara veel,» arvas Fate (Risto Vürst).

Vaata kindlasti ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles