Eesti suurim automüüja: rehvivahetuse järjekorrad on hetkel kaks nädalat

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeg rehvivahetuseks.
Aeg rehvivahetuseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Amserv Grupi järelteeninduse juhi Ahti Aasala sõnul alustas Amserv juba oktoobrikuu alguses oma püsiklientide läbihelistamist, et koos leida sobivaim aeg rehvivahetuseks. Täna on Amservi esindustes rehvivahetuse järjekorrad ligi kaks nädalat, ent näiteks Mustamäe linnaosa teenindavas Sõpruse esinduses on järjekorrad juba kasvanud kolme nädalani.

«Tänaseks oleme rehve vahetanud enam kui 1200 autol, mis ei erine eelmise aasta sama perioodi tulemusest. Tavapäraselt on lõviosa kliente võtmas rehvivahetust ette novembrikuu lõpus, mil on viimane lubatud aeg sõita suverehvidega,» kirjeldas Ahti Aasala. 

Tema sõnul soovitab Amserv kõigil klientidel, kes sõidavad valdavalt linnas või maanteedel, pigem paigaldada autole lamellrehvid, kuna aina enam talvepäevi on Eestis lumevaesed. «Samuti ei pea autojuht nii väga mõtlema, kas lumi on tulemas või minemas, vaid saab juba aegsasti lamellrehvid autole paigaldada,» viitas Ahti Aasala.

Hoolimata lamellrehvide järjepidevalt kasvavast populaarsusest on väljaspool Tallinna populaarseim rehvitüüp jätkuvalt naastrehv. «Usaldus teehoolde vastu on linnapiirist välja minnes võibolla madalam ja nii nähakse naastrehvis vajalikku julgestust olukorras, kus varahommikused kõrval-maanteed võivad olla hooldamata ja libedad,» sõnas Ahti Aasala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles