Koduse rivaali kallal vägivallatsenud Eesti tennisist sai võistluskeelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Pavlov
Anton Pavlov Foto: Toomas Huik

Noor Eesti tennisist Anton Pavlov sai Eesti Tenniseliidu tippspordikomisjonilt karmi karistuse kaasvõistleja Kert Kilumetsa ründamise eest, kirjutab Õhtuleht.

2008. aastal kuni 14-aastaste poiste seas Eesti aasta noortennisisti tiitli pälvinud ning hetkel 16-aastane Pavlov sai karistuseks pooleaastase võistluskeelu Eestis ning jäi pooleks aastaks ilma alaliidu toetusest.

Intsident leidis aset European Summer Cupil sel suvel Itaalias, kus Pavlov vägivallatses teise Eesti noortennisisti Kert Kilumetsa kallal.

«Tippspordi komisjon taunib mistahes vägivaldset ja ebasportlikku käitumist. Komisjon leidis, et Anton Pavlovi füüsiline vägivald Kert Kilumetsa suhtes ei tohi jääda karistuseta. Karistuse määramisel on arvestatud pidevaid analoogilisi intsidente viimase paari aasta jooksul,» seisis alaliidu komisjoni otsuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles