Fergie-time päästis Manchester Unitedi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed roosas, Paul Pogba ja Marcus Rashford, olid Manchester Unitedi võiduvärava vormistajad.
Mehed roosas, Paul Pogba ja Marcus Rashford, olid Manchester Unitedi võiduvärava vormistajad. Foto: JOHN SIBLEY/Action Images via Reuters/Scanpix

Inglismaa kõrgliiga 11. voorus sai hooaja kuuenda võidu kirja Manchester United. Bournemouth alistati Marcus Rashfordi 92. minuti väravast 2:1.

Bournemouth läks kodustaadionil Callum Wilsoni väravast 11. minutil juhtima, kuid paarkümmend minutit hiljem viigistas mänguseisu Anthony Martial.

Unitedi poolt ei olnud tänaseks mänguks üles andud Romelo Lukakut, kes tegi endale viga meeskonna reedesel treeningul. Peatreener Jose Mourinho otsustas tipuründes Rashfordi asemel väljakule saata Alexis Sanchezi, mis tähendab, et tal oli noormees võidu vormistamiseks lisarelvana pingilt võtta. Inglismaa koondislane sekkus mängu 56. minutil ja realiseeris kohtumise teisel üleminutil Paul Pogba oivalise tsenderduse.

United kerkib nüüd võiduga liigatabelis Bournemouthi kannule – kuuendal-seitsmendal meeskonnal on mõlemal kogutud 11 mängust 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles