Linn tahab elavdada koostööd Pallasega

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu tänava spordihoones avas kõrgema kunstikooli vilistlane Merili Sulg 2015. aastal oma lõputöö «Kõrgemalt, täpsemalt, ilustamata».
Turu tänava spordihoones avas kõrgema kunstikooli vilistlane Merili Sulg 2015. aastal oma lõputöö «Kõrgemalt, täpsemalt, ilustamata». Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsuse ja kõrgema kunstikooli Pallas töötajad panid oktoobri keskpaigas pead kokku ja pidasid aru. Mõlemad soovivad teha koostööd, mille tulemusena peaks kunstikooli tudengite töid jõudma linnaruumi senisest enam.

«Seekord arutasime asja natuke rohkemate inimestega kui tavaliselt. Praegu on kõik veel algusjärgus,» ütles kõrgema kunstikooli Pallas rektor Vallo Nuust.

Tartu abilinnapea Reno Laidre sõnul on seni juttu olnud kujutava kunsti teoste loomisest alates seinamaalingust ja lõpetades skulptuuriga. Kõne all on diplomi- ja kursusetööd, aga ka need, mis on tehtud praktika käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles