Helsingi koolis varises klassiruumi lagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametivõimud kahtlustavad laevaringu põhjusena renoveerimistööde käigus tehtud vigu.
Ametivõimud kahtlustavad laevaringu põhjusena renoveerimistööde käigus tehtud vigu. Foto: ALESSANDRO RAMPAZZO / AFP / Scanpix

Kahe aasta eest renoveeritud Oulunkylä koolis varises nädalavahetusel klassiruumi lagi, õnnetuse tõttu suleti õppetööks veel 12 õppeklassi.

Täna hommikul kooli saabunud õpilasi tabas üllatus, kui nad avastasid, et ühe klassiruumi lagi oli kolmandiku ulatuses kokku varisenud ja katnud lauad ning toolid suure hulga soojustus- ja ehitusmaterjaliga.

Õnnetuses keegi viga ei saanud, sest lagi varises kokku nädalavahetusel.

Kuigi koolijuhid ei osanud täna lae varisemise põhjust öelda, kahtlustavad linnaametnikud, et juhtum võib olla seotud kahe aasta eest renoveerimistööde käigus tehtud vigadega. 

Koolidirektori Outi Rinta-Filppula sõnul suleti õnnetuse tõttu veel 12 klassiruumi.

«Need jäävad ajutiselt suletuks, et võiksime uurida, kas nende ehitusstruktuuridega on probleeme. Ohutuse huvides sulgesime 12 klassiruumi, et midagi ebameeldivat ei juhtuks,» ütles ta.

Mitmed tunnid viiakse läbi asenduspindadel, näiteks kooli võimlas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles