Täna: kas eurosarja tuleristsed sütitavad saarlasi?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Ennemuist (rünnakul) loodab, et Saaremaa publik näitab täna saalis välja, et tegu on tavapärasest erilisema mänguga.
Siim Ennemuist (rünnakul) loodab, et Saaremaa publik näitab täna saalis välja, et tegu on tavapärasest erilisema mänguga. Foto: Margus Ansu

Alles teist hooaega tegutsev Saaremaa võrkpalliklubi saab teeb täna õhtul kodusaalis eurosarja debüüdi – Challenge Cupi kvalifikatsiooniringis võõrustatakse taanlaste Gentofte meeskonda.

Saarlane Siim Ennemuist, kes jõudnud karjääri jooksul läbi käia enamiku Eesti tippklubidest, mängib eurosarjas kolmandat hooaega. Erinevalt Selveri ja TTÜga kogetust on tänase matši eel sees veidi suurem elevus. «Kodupubliku ees on ikka erilisem mängida. Saaremaale on see ka suur asi – ikkagi uus klubi ja esimest korda lööme eurosarjas kaasa,» rääkis temporündaja.

Saaremaa viimane mäng Eesti-Läti ühisliigas oli möödunud kolmapäeval, kui võideti 3:1 Rakveret. Pärast seda nentis peatreener Urmas Tali võrkpall24-le, et meeskonnal on puudu mängupraktikast. Nüüd kui euromäng on ukse ees, pole muuta enam miskit. «Nendeks mängudeks me need paar kuud vaeva oleme näinud, kas sellest piisab, näitab juba tulevik. Eelkõige peame enda asjadele keskenduma, järele ei saa kuskilt anda, siis on võimalused eduks olemas,» rääkis Tali

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles