Tartu Tammeka suur siht: kasvada igas mõttes profiklubiks

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka edu valem on lihtne: kaasates ja arendades tervet klubi ja kogukonda, liigutakse tähtede poole.
Tammeka edu valem on lihtne: kaasates ja arendades tervet klubi ja kogukonda, liigutakse tähtede poole. Foto: Laila Kaasik/Tartu Postimees

Koduse jalgpalliliiga ülihaarav medaliheitlus leiab lõpplahenduse sel laupäeval. Veel enne, kui tipus läheb tõeliselt kuumaks, heidame pilgu suure trio selja taha – täpsemalt Tartu Tammeka argirõõmudele ja -muredele.

Kuraditosina aasta eest meistriliigasse kerkinud Taaralinna esindusklubi on seni pendeldanud 5. ja 10. koha vahel ning jõudnud kaks korda karikafinaali (viimati mullu). Et medalimängu veel sekkuda ei suudeta, sellesse suhtuvad Tammeka vedajad rahulikult – klubi soovitakse arendada samm-sammult.

«Alaliidus toimunud arenguvestluste põhjal oleme tõusnud Florast mööda Eesti suurimaks jalgpalliklubiks. See on küll ametlikult kinnitamata fakt, kuid näitab, et meie püramiid on lai. Ka tipp asub meie hinnangul üsna õiges kohas,» toob välja Tammeka ajaloo suurim väravakütt, mulluse hooaja eel ründajasaapad tegevjuhi omade vastu vahetanud Kristjan Tiirik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles