Itaalia siseminister sai Instagrami vahendusel korvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia asepeaminister Matteo Salvini
Itaalia asepeaminister Matteo Salvini Foto: Zucchi/Insidefoto/Ropi / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Itaalia siseminister Matteo Salvini sai halva üllatuse osaliseks, kui tema tüdruksõber teatas lahkuminekust sotsiaalmeedia platvormi Instagram vahendusel.

Itaalia siseministri Matteo Salvini tüdruksõber, telesaatejuht ja endine modell Elisa Isoardi, postitatas sotsiaalmeedias pildi endast ja Salvinist ning teatas, et nende suhe on lõppenud.

35-aastane Isoardi kirjutas postitatud pildi juures: «Ma ei hakka igatsema seda, mida teineteisele andsime, vaid seda, mida oleksime võinud anda. Suure austusega selle tõelise armastuse eest, aitäh Matteo.»

Salvini ja Isoardi olid koos kolm aastat ja selle ajal jooksul ehtisid nende pildid sageli Itaalia kõmuajakirjasid.

45-aastane Salvini viibis tüdruksõbra teate postitamise ajal lennukis ja oli teel Ghanasse, et arutada migratsiooniküsimust ja leida lahendus Lääne-Aafrikast Euroopasse suunduvale rändevoole. 

Hiljem vastas minister Instagrami postitatud pildiga: «Ma ei ole kunagi oma eraelu kõigile paljastanud ja ei tee seda ka nüüd, itaallased ei huvitu sellest. Ma armastasin, ma andestasin, kindlasti tegin ka vigu, aga ma uskusin sellesse kogu aeg. Kahju, et kellelgi olid teised prioriteedid.»

Telesaatejuht ja endine modell Elisa Isoardi ja Itaalia siseminister Matteo Salvini.
Telesaatejuht ja endine modell Elisa Isoardi ja Itaalia siseminister Matteo Salvini. Foto: Fagiani/Ipa/Fotogramma/Ropi / ZUMAPRESS.com

Naise otsus teatada lahkuminekust sotsiaalmeedia vahendusel pälvis hukkamõistu.

«Salvini on minister. Sa oleksid saanud vältida selle pildi postitamist,» kirjutas üks kommentaator. Veel mitmed leidisid, et valitsusministri eraelust pole sobilik sotsiaalmeedias kirjutada.

«Kas see paistab normaalne, et see inimene postitab pildi, et teatada lahkuminekust valitsuse liikmest? Meie institutsioonid on kaotanud kõik - väärtused, põhimõtted ja nüüd väärikuse,» kirjutas üks naine Twitteris.

Teisalt leitakse, et naise otsus kasutada eraelulise teate edastamiseks sotsiaalmeediat, on Salvini internetiaktiivsuse tulemus. Nimelt armastab minister kasutada Facebooki ja Twitterit, et teavitada poliitilistest otsustest, kritiseerida oponente ja suurendada oma populaarsust. Twitteris jälgib teda rohkem kui 900 000 ja Facebookis 3,3 miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles