Kuidas on Julian Assange seotud O.J. Simpsoni ja Briti kuningliku suguvõsaga?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julian Assange
Julian Assange Foto: Carl Court / AFP/Scanpix

Salastatud materjale avalikustava mittetulundusliku organisatsiooni WikiLeaks asutaja, austraallane Julian Assange elab alates 2012. aastast Londonis Ecuadori saatkonnas, kus teda aegajalt külastab kanadalannast USA näitlejanna, sarjast «Baywatch» (Rannavalve) tuntud Pamela Anderson.

 47-aastane Assange ei ole avalikustanud, milline on nende suhe, kuid 51-aastase Andersoni sõnul on nad väga lähedased, kuid nad ei ole intiimsuhtes, teatab Daily Mail.

Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Jean-Marc Haedrich/SIPA /Scanpix

Kui Andersonil ja Assange’il tõesti kunagi saatkonnaväline lähisuhe tekib, siis sellega kaasneb mitu kõrvalliini. Sotsioloogide teatel elame ajastul, kus on palju erinevaid suhteid ja laiendatud perekondi. Inglise keeles kannab see nimetust Horizontal Genealogy (horisontaalne genealoogia).

Assange’i ja Andersoni puhul tuleb arvesse võtta seda, et näitlejanna oli kunagi abielus metal bändi Mötley Crüe trummari Tommy Leega.

Tommy Lee ja Pamela Anderson
Tommy Lee ja Pamela Anderson Foto: MAVRIXONLINE.COM/HARD ROCK HOTEL & CASINO /Scanpix

Enne Andersoni oli Leel suhe näitlejanna Tawny Kitaeniga, kes kunagi oli ameerika jalgpalluri ja kurjategija O. J. Simpsoni kallim. Seega on Julian Assange O.J. Simpsonist vaid nelja sammu kaugusel (Julian Assange – Pamela Anderson – Tommy Lee – Tawny Kitaen – O. J. Simpson).

O. J. Simpson
O. J. Simpson Foto: Rights Managed / PARAMOUNT PICTURES/Ronald Grant/Scanpix

Kuid Pamela Andersonist lähtub veel teine liin, mis on huvitavam kui esimene. Trummar Tommy Lee oli abielus seriaali «Dünastia» staari Heather Lockleariga.

Haether Locklear 1990. aastatel
Haether Locklear 1990. aastatel Foto: imago stock&people / imago/United Archives/Scanpix

Lockleari kuulus lause nende abielu kohta oli: «Tommy ei kummarda saatanat, ta kummardab mind».

Enne Tommy Leega abiellumist oli Locklear koos näitleja Scott Baioga, keda tuntakse näiteks seriaalist «Happy Days» (Õnnepäevad). Baiol oli kunagi suhe staar Liza Minelliga, kellega tal on väidetavalt laps.

Minellil oli suhe ka USA telesaatejuhi Geraldo Riveraga, kellest ta räägib pikalt oma 1991. aasta mälestusteraamatus «Exposing Myself». Riveral omakorda oli suhe Margaret Trudeau’ga, kes oli Kanada endise peaministri Pierre Trudeau naine ja on praeguse peaministri Justin Trudeau ema.

Kanada peaminister Justin Trudeau
Kanada peaminister Justin Trudeau Foto: Peter Mccabe / The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Pamela Anderson on pärit Kanadast ja tunneb Trudeau’sid. Liza Minelli ja Margaret Trudeau olid sõbrannad.

Liza Minelli ja Margaret Trudeau 1973. aastal New Yorgis
Liza Minelli ja Margaret Trudeau 1973. aastal New Yorgis Foto: Personalities / ©2004 TopFoto/Scanpix

Horisontaalgenealoogide sõnul võib selliseid kuulsuste suhteliine leida sadu. Kui minna veelgi kaugemale, siis saab Assange'i ja Andersoni seostada isegi kunagise Briti kuninga Edward VIII, kes oli troonil vähem kui üks aasta, jaanuarist detsembri alguseni 1936.

Briti kuningas Edward VIII, kellest sai pärast troonist loobumist Windsori hertsog ja ta naine Wallis Simpson
Briti kuningas Edward VIII, kellest sai pärast troonist loobumist Windsori hertsog ja ta naine Wallis Simpson Foto: / AP/Scanpix

Edward VIII loobus troonist, et abielluda lahutatud ameeriklanna Wallis Simpsoniga. Simpson on aga «Rannavalve» näitlejanna Pamela Andersoni kauge sugulane. Seega saab Assange’i ja Andersoni seostada Edward VIII kaudu ka praeguse Briti kuningliku suguvõsaga.

Kuninganna Elizabeth II ja prints Philip
Kuninganna Elizabeth II ja prints Philip Foto: AFP/SCANPIX

«Mitmiksuhted teevad maailma üsna väikseks. Kui on mitu partnerit, siis võib jõuda üllatavate suhteavastusteni,» teatasid suhteuurijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles