Ameerikas tappis 10aastane tüdruk kuuekuuse beebi

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10aastane tüdruk kohtus
10aastane tüdruk kohtus Foto: WBAY-TV

Kümneaastasele tüdrukule esitati süüdistuse kuuekuuse lapse pussitamises ja tapmises Winsconi päevahoius. Kümneaastane tüdruk on vahi all.

Esmaspäeval ilmus tüdruk kohtusse, kus talle esitati esimese astme süüdistus tahtlikus tapmises ja tema kasupere peab maksma 50 000 dollari suuruse valuraha kannatanu perele.

Wisconsinis tuuakse algselt täisealiste kohtu ette kümneaastased või sellest vanemad lapsed, keda süüdistatakse esimese astme tahtlikus tapmises.

Ameerika Chippewa maakonna šeriff sai hädaabikõne 30. oktoobri pärastlõunal Winsconsini päevahoius.

Kui politsei kohale jõudis, nägid nad kuuekuust beebit teadvusetult ning verise peaga. Beebi toimetati kohalikku haiglasse, seejärel viidi beebi Minnesota lastehaiglasse.

Kuuekuune beebi suri 1. novembril.

Politsei küsitles täiskasvanut ja kolme last. Chippewa maakonna šeriff ütles, et 10aastane tüdruk on peamine kahtlusalune. Tüdruk hoidis poissi, siis kukutas beebi maha. Kui poiss hakkas nutma, siis ta pussitas teda pähe.

Šeriff lausus: «Laps lõi pea tooli jala vastu ja siis hakkas beebi nutma. Tüdruk sattus paanikasse, ei teadnud, mida teha, sest ei tahtnud sattuda pahandusse. Ja siis ta tuli selle peale, et lüüa kuuekuust last pähe.»

Kohalik arst, kes vaatas surnukeha üle, on kindel, et vigastused ei ole tekkinud õnnetuse tagajärjel.

Septembris jäid süüdistatava tüdruku vanemad hooldusõigusest ilma. Kümneaastane tüdruk elas kasuvanematega, kes juhtisid päevahoidu.

Tema bioloogilised vanemad käisid tüdrukuga kohtus.

Winsconsini osariik võib esimese astme kuriteo eest määrata täiskasvanute kohtus eluaegse vangistuse. Suure tõenäosusega suunatakse juhtum hiljem alaealiste kohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles