Video: peenisejoonistajatest lendurid said ajutise lennukeelu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA pilootide poolt taevasse joonistatud kujund
USA pilootide poolt taevasse joonistatud kujund Foto: twitter.com

Kaks USA merejalaväe pilooti olid paar nädalat tagasi heas tujus, joonistades taevasse suure fallose.

Mehed tõusid 23. oktoobril T-34 C treeninglennukiga õhku Californiast Miramari õhujõudude baasist ja lennu ajal otsustasid pisut nalja teha, teatab armytimes.com.

Kuigi taevane fallos ajas interneti pöördesse, tekitades naljadelaviini, ei meeldiunud see pilootide ülemustele. USA merevägi uurib juhtumit ja meestele määrati ajutine lennukeeld.

T-34C lennul tehtud «joonistus» oli näha radaril ja tekkinud pilt pandi Twitterisse. Lisaks tegid taevas kujundit näinud inimesed fotosid ja videoid, postitades need sotsiaalmeediasse.

Pilootide taevajoonistus
Pilootide taevajoonistus Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Uurime T-34C meeskonna tegevust treeninglennul, kuna nende lennutee kulges selliselt, et taevasse joonistus nilbe pilt. Tegemist on kahe hinnatud ja kogenud piloodiga, kes peavad oma rumaluse tõttu mõnda aega maapeal olema,» teatas USA merejalaväe pressiesindaja, major Josef Patterson.

Ta lisas, et selline käitumine maapeal või õhus ei ole merejalaväelastele kohane ning need kaks pilooti saavad karistada.

USA pilootide poolt taevasse joonistatud kujund
USA pilootide poolt taevasse joonistatud kujund Foto: twitter.com

USA õhujõudude piloodid on ka varem samasuguseid «joonistusi» teinud. Eelmine selline juhtum toimus möödunud aastal, kui kaks pilooti joonistasid Washingtoni osariigis lennates taevasse fallose. Neile määrati distsiplinaarkaristus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles