Sotsiaalmeediakanalis Instagram troonib kõrgel kohal lauljatar Selena Gomez.

26-aastane Ameerika laulja, näitleja ja produtsent Selena Gomez on oma lühikese elu jooksul jõudnud rohkem kui mõned iial suudavad. Kuni oktoobrini sai ta tänu oma 144 miljonile jälgijale uhkelt kanda ka Instagrami kuninganna tiitlit, kuid siis rebis temast jälgijate arvu poolest miljoniga ette jalgpallur Cristiano Ronaldo.

Instagrami ja kõmulehtede kuningannaks jääb Gomez aga siiski. Disney-lapsena üles kasvanud Gomez on võitnud palju mainekaid auhindu, sealhulgas ALMA, AMA, MTV, People's Choice’i, Billboard's Women in Musicu ja suisa 18 Teen Choice’i auhinda.

Kogu edu juures on aga Gomez maadelnud tervisemuredega. Juba 2014. aastal kinnitati, et ta veetis aega sõltuvushäiretekliinikus, siis selgus, et noorel naisel on autoimmuunhaigus luupus. Luupuse tõttu siirati talle ka neer. 2016. aastal jättis ta pooleli oma turnee, kuna heitles depressiooni ja paanikahoogudega.

Tema kokku-lahku armusuhe laulja Justin Bieberiga on olnud kõmulehtede hambus juba aastast 2010, lõplikult läks paar lahku selle aasta märtsis ning nii Gomezele kui Bieberile on see olnud emotsionaalne aeg. Oktoobrikuu leidis naise taas sõltuvushäiretekliinikust, kust ta novembris enda algatusel lahkus.

Selena heitlused vaimse tervise pärast ja avameelsus sel teemal on aga kindlasti miski, mis kõiki tema miljoneid fänne puudutab.