Eesti tuntuim blogija Mallukas vastab, miks ta on oma sotsiaalmeedia kinni keeranud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti edukaim blogija Mallukas on kinni keeranud kogu oma sotsiaalmeedia. Täna kell 21.00 saavad fännid Kanal 2 tõsielusaates «Malluka sügis» lõpuks vastuse, miks ta on oma fännid maha jätnud. Kas tõesti läks Mallukas salaja sünnitama?

Mallukas on rase olnud enda meelest juba tüütavalt kaua. Ta plaanib katsetada kõiki nõuandeid, mida soovitatakse, et sünnitus lõpuks peale hakkaks. Internet on täis soovitusi, mis peaks kõik sünnitustegevuse esile kutsuma ja ta otsustab neid järjest proovida. Liiter kohvi supikausist, õhupallide puhumine, nõiajoogid, vürtsikas toit, vahuveini joomine, massaaž, ehmatamine ja põranda küürimine on vaid mõned näited, mida Mallukas proovib, et eesmärki saavutada.

«Mina isiklikult paneks Mallu põrandale pikali ja laseks Lende ta peale turnima,» arvab Kardo teadvat lahendust, et beebi juba sündima hakkaks.

Lustakas tõsielusaade «Malluka sügis» on Kanal 2s täna kell 21.00, kohe pärast koguperesaadet «Suur lotokolmapäev: Rooside sõda». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles