Avangard ootab

Neeme Korv
, Postimehe arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Valdaru
Kert Valdaru Foto: Konstantin Sednev

Kui Kert Valdaru (40) asus Kaja Kallase kutsel märtsis Reformierakonna peasekretäri kohale, nägi avalikkus selles märki partei uuenemissoovist. Ülesanne polnud kerge.

Tuli tuua värskust – uusi nägusid –, leida neile kohad võimuga harjunud, ent opositsiooni surutud erakonna pingil, kus sisekonkurents niigi tihedam kui ühelgi teisel. Kuidas jagada lubadusi valimisnimekirjas? Teiseks partei rahaasjad. Seda va kõlisevat pole muidugi kunagi liiast, aga erakonna võlad on tublisti väiksemad.

Mis nägudesse puutub, siis pildid kahekordse olümpiavõitja Kristina Šmiguniga jäid peasekretäritöös luigelauluks. Õieti ainsaks kõlavaks lauluks ses vallas. Pildi Kikuga postitas Valdaru ka oma Twitteri kontole.

Kurt Walter, Twitteri teravmeelne ja -keelne säutsuja, kelle postitustes Valdaru varem osales, saab vahest nüüd jälle tuule tiibadesse? Üks kogemus juures. «Nii hea on lihtsalt vait olla,» säutsus Kurt Walter 4. mail. Twitteri avangard on ootusärev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles