Kalju peatreener Frantsev: tunnetasin tugevat survet

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev.
Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev. Foto: Raul Mee

Värske Eesti jalgpallimeistri Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev lausus, et tajus enda õlul väga suurt võidukohustust, eriti pärast ebaõnnestumist eurosarjas.

«Surve eelarvele,» vastas Frantsev mõneti ootamatult küsimusele, mis Kaljule eelkõige meistritiitli tõi. Ta täpsustas: «Tunnetasin väga suurt võidukohustust läbi hooaja, aga eriti pärast ebaõnnestumist eurosarjas.»

Teatavasti kaotas Kalju suvel Euroopa liiga esimeses eelringis Islandi klubile Stjarnan. «See oli meile väga valus löök igas mõttes. Ebaõnnestumise minu süül. Pärast seda tagasilööki oli surve suur. Eelkõige panin need kohustused enda ja meeskonna õlule mina ise, mitte keegi teine.»

«Olime stabiilsed,» tõi venelasest juhendaja välja edu suurima aluse. «Ka meil tekkis mänguliselt mõõnahetki, aga pidasime vastu ega kaotanud ainsatki mängu. See on suur asi. Aitäh poistele ja tervele klubile!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles