Hawkins viskas 21 punkti, aga Rapla kaotas Lätis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominique Hawkins.
Dominique Hawkins. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Rapla korvpallimeeskond sai Eesti-Läti liigas kolme võidu kõrvale hooaja kuuenda kaotuse, kui jäi võõral väljakul 60:67 (30:31) alla Jurmalale.

Rapla kaotas esimese veerandaja 11:15, kuid võitis teise kümneminutilise perioodi 19:16. Seega mindi puhkepausile Jurmala ühepunktilises eduseisus. Riietusruumist naasid paremini väljakuperemehed, kes võitsid kolmanda veerandaja kuue punktiga – 17:11. Aivar Kuusmaa hoolealused ei suutnud neljandal veerandajal kaotusseisust välja rabeleda, kuigi mõnikümmend sekundit enne lõpusireeni oldi vaid kahe punkti kaugusel.

Rapla resultatiivseim ja üleplatsimees oli 21 punkti kogunud Dominique Hawkins. Teda toetasid Sven Kaldre 17 (kolmesed 5/9) ja Indrek Kajupank 12 silmaga. Valmiera parim skooritegija oli Edgars Jeromanovs, kelle arvele kogunes 17 punkti.

Kui Rapla Avis Utilitas sai Olybet Eesti-Läti korvpalliliigas hooaja kuuenda kaotuse, siis Jurmala teenis neljanda võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles