Austraalia politsei vahistas nõeltega maasikaid reostanud kurjategija (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õmblusnõelad maasikates külvasid Austraalias hirmu maasikahooaja tipphetkel.
Õmblusnõelad maasikates külvasid Austraalias hirmu maasikahooaja tipphetkel. Foto: Vitaliy Timkiv / Sputnik / Scanpix

Austraalias vahistati naine, keda kahtlustatakse septembris palju pahameelt tekitanud puuviljade reostamises õmblusnõeltega.

Esimesed teated rikutud maasikatest saabusid septembris Queenslandist, sealt levisid need Uus-Lõuna-Walesi, Austraalia pealinna piirkonda, Lõuna-Asutraaliasse ja Tasmaaniasse ja lisaks maasikatele leiti nõelasid ka teiste puuviljade seest.

Rikutud maasika allaneelamise tõttu toimetati haiglasse üks inimene. 

Pärast keerulist uurimist teatas kohalik politsei, et õmblusnõelte torkamises puuviljadesse kahtlustatakse 50-aastast naisterahvast.

«Queenslandi politsei juhtis üleriigilist uurimist, milles osales mitu valitsusasutust, korrakaitseüksust ja luureamet,» öeldi avalduses.

Naisele esitati süüdistus täna ja homme ootab teda kohus. Politsei ei avaldanud täiendavaid detaile teo toimepaneku võimalike põhjuste kohta. 

Seoses puuviljade rikkumisega tõstis Austraalia võimalikku karistust selle teo eest ja nüüd võib naist oodata kümne kuni 15 aasta pikkune vangakaristus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles