Keskerakond kinnitas Jüri Ratase esinumbriks Harju- ja Raplamaal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas Keila rongis
Jüri Ratas Keila rongis Foto: Pilt videost

Keskerakond kinnitas ettearvatult erakonna esinumbriks  Harju- ja Raplamaa valimisringkonna esinumbriks erakonna esimehe Jüri Ratase.

Harju- ja Raplamaal kandideerivad Keskerakonna ridades Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas, sumomaadleja ja ettevõtja Kaido Höövelson, riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees ja erakonna Harjumaa piirkonna juht Toomas Vitsut, edastas erakonna pressiesindaja.

Ka kandideerivad Harju- ja Raplamaal produtsent Kristiina Heinmets-Aigro, Tallinna abilinnapea ning ettevõtja Aivar Riisalu, riigikogu liige Vladimir Velman, Maardu linnapea Vladimir Arhipov, Eesti Raudteelaste Ametiühingu juhatuse esimees Oleg Tšubarov, ettevõtja Kersti Männik, ettevõtja ja Anija vallavolikogu liige Jaanus Kalev, Eesti Linnade ja Valdade Liidu tegevdirektor Jüri Võigemast, Rapla vallavolikogu liige ning Eesti Vee-ettevõtete liidu juhatuse esimees Hans Liibek.

Ratas sõnas, et esinumbri roll suurimas valimisringkonnas on kahtlemata vastutusrikas ning konkurents valimistel saab olema 

Ratas lisas, et talle kui esinumbrile annab valimistel tuge kogenenud poliitikutest, uutest tulijatest ja oma valdkonna spetsialistidest koosnev meeskond. 

Keskerakond kinnitab terviklikud valimisringkondade nimekirjad ja kandidaatide järjestused tuleva aasta 12. jaanuaril aset leidval valimiskonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles