Pauligi kohvipuru-projekt kogub hoogu

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roasted coffee beans.
Roasted coffee beans. Foto: Jiri Hera / PantherMedia / Jiri Hera

xx

Paulig algatas kohviringluse projekti – kohvipuru kogutakse kokku ning sellest hakatakse tootma bioenergiat. 

«Alates 12. novembrist saavad oma panuse kohvipuru kogumisel lisaks ettevõtetele ja organisatsioonidele anda ka eraisikud,» rääkis Paulig Professionali turundusjuht Kati Kivikas. 

Paulig kutsub tooma oma kodune kohvipuru Pauligisse kuni 23. novembrini tööpäeviti kell 8-17. 

Pauligi Tallinna kontor asub aadressil Aiandi 13 (varasem aadress Tammsaare tee 118D). «Palume pöörduda Pauligi kontoriassistendi poole,» täpsustas Kivikas. 

Tartus asub kohvipuru kogumise konteiner Pauligi kontori juures aadressil Ringtee 6B. «Palume panna konteinerisse ainult kohvipuru,» lisas Kivikas veel. 

Konteiner on avatud tööpäeviti kell 9-16. Küsimuste korral palub Paulig võtta ühendust kohvipuru projekti koordinaatori Rage Riismanniga meiliaadressil rage.riismann@paulig.com

Pauligi kohvipuru kogumise projekt on saanud Kivikase kinnitust mööda palju positiivset tagasisidet.

«Projekti käigus on Pauligiga ühendust võtnud mitmed ettevõtted ja liitunud on näiteks Keskkonnaministeerium, Kaitsevägi, TF Bank, Nõmme Linnaosa Valitsus, Circle K kontor,» rääkis Kivikas, kelle sõnul on põhjust südamest rõõmustada, et keskkonna säästmine kõnetab üha enam inimesi.

Ka Maitsemeel julgustab omalt poolt inimesi andma oma panus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles