Briti sõdur hukkus vahetult pärast Eestis teenistuse lõpetamist liiklusõnnetuses

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Scanpix

Suurbritannias hukkus liiklusõnnetuses Walesi rügemendi sõdur, kes oli vahetult enne lõpetanud teenistuse Eestis.

Seersant Richard Alan Williamsi matusetseremoonia leidis aset reedel Walesis Bodelwyddani Püha Margareeta kirikus. Matusetseremoonia toimus sõjaväeliste austusavalduste saatel.

31-aastaselt hukkunud Williamsi kirst kaeti lipuga ning tema matuserongkäigus sõitis kaasa 70 mootorratast, kirjutab Rhyl, Prestatyn and Abergele Journal.

Seersant Wiliams teenis Walesi rügemendi esimeses pataljonis Tapal, mis on osa Eestis baseeruvatest NATO liitlasjõududest. Williams hukkus Suurbritannias liiklusõnnetuses 22. oktoobril, olles vahetult enne seda lõpetanud oma teenistuse Eestis.

Seersant Williams jõudis osaleda kolmel missioonil Afganistanis, ühel Iraagis, ühel Põhja-Iirimaal ja ühel Eestis.

Tänavu suvel suri Eestis teenistuses olnud 29-aastane Briti armee reamees Reece Miller, kes kuulus Yorkshire'i rügementi.

Briti armee teatel ei olnud tegu sõjalisest tegevusest tingitud surmaga. Koroneri sõnul suri sõdur läbi isetekitatud kuulihaava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles