Pildid: naine oleks võinud ehmunud hobuse tõttu elu kaotada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Floridas Grovelandis käis üliõpilane koos perega ratsaretkel, kuid oleks võinud ehmunud hobuse tõttu elust ilma jääda.

21-aastane Kelly Sword sattus ohtlikku olukorda, kui tema ja ta kaaslased olid hobustel läbimas madalat jõge, teatab News Service South West.

Ehmunud hobune viskas Kelly Swordi seljast
Ehmunud hobune viskas Kelly Swordi seljast Foto: Kelly Sword / SWNS.com /Scanpix

Sword ratsutas ta vanaemale kuuluval hobusel Izzyl, kui loom järsku millegi peale ehmus ja end tagajalgadele ajas, mille tõttu naine hobuse seljast vette kukkus, jäädes 500-kilogrammise hobuse alla.

Üliõpilase sõnul oli ta hobuse all lõksus arvates, et ta upub.

Kelly Sword sai ratsaretkel hobuse tõttu vigastada
Kelly Sword sai ratsaretkel hobuse tõttu vigastada Foto: Kelly Sword / SWNS.com /Scanpix

«Arvan, et hobune ehmus veepinnalt peegeldunud päiksekiire tõttu. Kõik toimus nii kiiresti, et ma ei saanud arugi, kui järsku vee all olin. Üks jalg jäi jalusesse kinni ja see sai raskelt vigastada. Mul oli tunne, et kui hobune mulle peale langeb, siis suren. Ma ei tea, kui kaua ma vee all olin, igatahes mitte üle minuti,» sõnas noor naine.

Swordi pereliikmed aitasid ta hobuse alt välja ja viisid ta haiglasse, kus ta  paremale jalale tehti mitu õmblust. Naine on paranemas.

21-aastane Kelly Sword sai ratsaõnnetuses vigastada
21-aastane Kelly Sword sai ratsaõnnetuses vigastada Foto: Kelly Sword / SWNS.com /Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles