Haruldased pildid: 20 aastat Rocca al Mare keskust

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rocca al Mare kaubanduskeskus peab sel nädalavahetusel 20. sünnipäeva, tähistades seda suurte pidustuste ja ajaloonäitusega.

1998. aasta 20. novembril avati pidulikult Eesti ja terve Baltikumi suurim ühetasandiline kaubanduskeskus – Rocca Al Mare kaubanduskeskus. Keskus alustas 52 üürnikuga, kellest suurim oli ETK Maksimarket. Ostjatele tehti uksed lahti päev hiljem – laupäeval 21. novembril täpselt kell 10.00.

Esimeste üürnike hulka kuulusid mitmed tänaselgi päeval tuntud ja edukad ettevõtted:

Eagle Vision, NS King, Rademar, Baltika, Luxor mööblisalong jt

Kogu kaubanduskeskuse ehituslikuks maksumuseks kujunes toona 230 miljonit Eesti krooni.

2000. aasta augustis läks ETK Rocca Al Mare Maksimarket Prisma kaubamärgi alla ning keskus avas ka uue korpuse. Aasta aastalt kasvasid külastajate numbrid ning keskuse mõjuümbrusse hakkas kui seeni pärast vihma tekkima erinevaid kinnisvaraarendusi ning äriobjekte.

Täna ootavad  Rocca Al Mare keskuses külastajaid natuke rohkem kui  1250 parkimiskohta, 135 erinevat poodi ja 14 suurepärast söögikohta – kõik selleks, et meie klientidel oleks hea tulla ja rõõm olla!

Rocca al Mare keskus peab tänavu 15-18. novembril 20. tegevusaasta sünnipäevapidustusi, mille käigus toimuvad külastajatele tasuta mitmesugused põnevad sündmused. Muuhulgas on võimalik tutvuda näitusega, mis räägib Eesti esimese kaubanduskeskuse ajaloost ja keerutada Eesti suurimat õnneratast. Ajaloonäituse koostaja on Velvet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles