Elukohajärgne kool ei pea olema kodule kõige lähemal (1)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu abilinnapea Madis Lepajõe (vasakult), statistilise analüüsi peaspetsialist Katrin Parv ja haridusosakonna juhataja Riho Raave rääkisid Kesklinna kooli sissekirjutamise pettusest.
Tartu abilinnapea Madis Lepajõe (vasakult), statistilise analüüsi peaspetsialist Katrin Parv ja haridusosakonna juhataja Riho Raave rääkisid Kesklinna kooli sissekirjutamise pettusest. Foto: Margus Ansu

Täpselt kaks nädalat tagasi kirjutas Tartu Postimees lapsevanema murest, kelle sõnul jäävad paljud lapsed pettuse tõttu Tartu Kesklinna kooli nimekirjast välja. Nimelt kirjutavad koolist kaugemal elavad inimesed end koolile lähemal elavate tuttavate juurde sisse ning saavad nii supilinlaste ees õiguse panna oma laps Kesklinna kooli.

Tartu linnavalitsuse ametnikud, abilinnapea Madis Lepajõe, haridusosakonna juhataja Riho Raave ja statistilise analüüsi peaspetsialist Katrin Parv, andsid mõista, et tegelikult ei ole Tartus pettust palju. «Kui vaatame pilti üle linna, siis ei ole probleemi. Muidugi mõistan, et lapsevanema seisukohast on mure suur, kui tema laps kohast ilma jääb,» märkis Lepajõe.

Kolm kilomeetrit

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles