Melania tahab Valge Maja nõuniku vallandamist (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge Maja rahvusliku julgeolekunõuniku asetäitja Mira Ricardel (paremal) koos president Donald Trumpiga.
Valge Maja rahvusliku julgeolekunõuniku asetäitja Mira Ricardel (paremal) koos president Donald Trumpiga. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / Scanpix

USA esileedi Melania Trump tahab presidendi rahvusliku julgeoleku kabineti ühe tähtsaima nõuniku vallandamist lennukis tekkinud tüli tõttu.

USA meedia teatel tekkis Melania ja rahvusliku julgeolekunõuniku abi Mira Ricardeli tüli esileedi oktoobrikuisel visiidil Aafrikasse. Väidetavalt oli tüli põhjus lennukis istekohtade korraldamine.

«Esileedi kabineti seisukoht on see, et ta ei vääri enam au Valges Majas teenida,» teatas Melania kõneisik eile.

Väidetavalt plaanib ka president Donald Trump Valges Majas järgmist suurpuhastuste lainet ning sel korral on pakul väidetavalt sisejulgeolekuminister Kirstjen Nielseni ja Valge Maja personaliülema John Kelly pead.

Melaniaga raksu läinud Ricardel teenib rahvusliku julgeolekunõuniku John Boltoni parema käena.

Melania rünnak Ricardeli vastu on praeguse esileedi puhul midagi enneolematut, sest üldiselt on Melania hoidnud madalat profiili. Aafrika reisil antud intervjuus tunnistas Melania aga, et Valges Majas on isikuid, keda ta ei saa usaldada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles