Tegevuse lõpetava NO99 teatri nõukogu jätkab tööd

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NO99 viimane etendus
NO99 viimane etendus Foto: Mihkel Maripuu

Teater NO99 lõpetab tuleva aasta jaanuaris tegutsemise, kuid sihtasutus ei ole likvideeritud ning nõukogu peab tööd jätkama. 

Kultuuriminister Indrek Saar pikendas Teater NO99 nõukogu liikme Raido Roopi volitusi veel kolmeks aastaks alates 19. novembrist. «Kuna sihtasutus ei ole ju likvideeritud ja nõukogu peab töötama, on järelikult mõistlik sel aastal lõppevate nõukogu liikmete volitusi pikendada,» rääkis kultuuriministeeriumi pressiesindaja Meelis Kompus BNSile. 

«Võimaliku otsuse sihtasutuse tegevuse lõpetamiseks – kui selleni üldse jõutakse, et see on õige lahendus – saab teha vabariigi valitsus. Sihtasutuse lõpetamine võib seadusest tulenevate tähtaegade tõttu kesta kuus kuud,» lisas Kompus. 

Sihtasutuse nõukogu tegeleb muuhulgas ka sellega, et tulenevalt NO99 trupi tegevuse lõppemisest kaardistada lepingutest tulenevaid teatri kohustusi ja töötajate õigusi, samuti eri teenusepakkujatega lepingute lõpetamistega kaasnevaid kohustusi ja nii edasi.

Teater NO99 lõpetab tuleva aasta jaanuaris tegutsemise, viimased etendused annab teater tänavu detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles