Džinnimeister Rene Kõrve: jõudsime «Metsise» retseptini puhtalt katse-eksituse meetodil

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12. novembril toimus Tallinnas Kultuurikatlas kobarüritus Ideas, Flavours, Experiences. Programm Eesti Maitsed ja White Guide valis taas välja Baltimaade TOP 30 restorani. Samas toimus ka Eesti Joogifestival. Maitsemeel tegi juttu džinnimeister Rene Kõrvega Distilliriumist.

Eelmise aasta restoranide tunnustamisest ja Eesti Joogifestivalist välja kasvanud üritus on käesoleval aastal veelgi ulatuslikum ja kestab ühtekokku tervelt kaksteist tundi. 

Osalejate sõnul oli tänavune Joogifestival mullusest tublisti ulatuslikum ja mastaapsem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles