SÕBRANNA HOLISTIKAKOOL: räägime Minadest (ehk kuidas Kõrgema Mina abiga alati hea parkimiskoht leida)

Ingrid von Wicca
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Erakogu

Lubasin täna kirjutada juba juurtšakraga seonduvatest õppetundidest ning ka sellest, kuidas neid tasakaalu saada. Kahjuks pean pettumuse valmistama, sest enne, kui saan rääkida tšakratest ning nendega seonduvatest õppetundidest, on tarvis veel mõned tähed tähestikus selgeks õppida.

Kõrgem Mina meis on see, kes toob meile vajalikku informatsiooni inspiratsiooni näol. Kõrgem Mina ei anna meile mingeid käske ega ütle meile, mida me tegema peaksime. See lihtsalt ei toimi nii. Samuti nagu ei ole tavameditsiinis olemas ühte imeravimit, mis kõik korda teeks, ei ole ka siin sellist shortcut’i.

See on teadmine, mida meil kõigil on tarvis varem või hiljem aktsepteerida, sest kõik tervendused algavad aktsepteerimisest. Kõrgema Minaga suhtlemiseks tuleb ennekõike ära otsustada, millist nõu või abi sul tarvis on. Oma mõtetes Kõrgema Mina poole pöördudes väljenda ennast selgelt. Näiteks:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles