«Malluka sügise» viimases osas saab täpse ülevaate, kuidas Malluka kolmas tütar sündis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jõuab Kanal 2 ekraanile kõmulise tõsielusaate «Malluka sügis» hooaja viimane osa, milles näevad vaatajad, kuidas sündis Malluka perre kolmas tütar. Kuidas kohanevad pereliikmed uue olukorraga?

Ootamine oli pikk, kuid lõpuks ta tuli. Pärast pikka Malluka ootust ja ringi veeremist saabus viimaks kätte päev, kui väike Marta Kene otsustas oma ema piinad lõpetada ja kõhust välja tulla. «Need viimased kümme minutit olid nii õudsed, et ma mõtlesin, et ma ei ela seda üle,» ütles Mariann.

Saate viimases osas näeb meenutusi sellest tähtsast päevast. Juba kuid enne sünnitust alustas Mallukas ettevalmistusi selleks hetkeks, kuid kas need teda lõpuks ka aitasid?

«Ma ei saa aru, miks neid mehi sinna sünnitusele kaasa kutsutakse, enamus mehi ju ei taha olla seal,» meenutab Kardo oma tundeid.

Nüüd on see aga kõik möödas ja tuleb edasi elada tavapärases argipäevas. Kuidas toimib elu kolme lapsega ning kuidas võtsid uustulnuka vastu peretütred Mari ja Lende?

«Malluka sügise» viimast osa näeb nii Kanal 2 eetris kui ka Elu24 otseülekande vahendusel täna õhtul kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles