Kaja Kallas: peaministri roll on Jüri Ratasele üle jõu (24)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna juht Kaja Kallas.
Reformierakonna juht Kaja Kallas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reformierakonna juhi Kaja Kallase sõnul ei saa Ratas peaministrirolliga hakkama ning valitsus «rebeneb kõigist õmblustest».

Kaja Kallas nimetab valitsuse tänast otsust ÜRO ränderaamistikku mitte toetada «täielikuks fiaskoks». 

Ta kritiseerib valitsusliikmeid oma blogis: «valitsus peab läbirääkimisi, kui lepe on koos ja on aeg allkirjastada, kõlab paar kriitilist häält ja valitsus otsustab ümber ja ei toeta lepet, mida on aastaid ette valmistatud».

«Selle asemel, et otsida valitsuses konsensust ja selgitada Eesti inimestele keerulisi otsuseid, sõidab peaminister rongiga mööda Eestit ja patsutab Keskerakonna kandidaatidele õlale,» heitis Kallas ette. «Seda, et riigivalitsemine pole mitte ainult pandud pausile, vaid rebeneb juba kõigist õmblustest, ilmestab ka Sven Mikseri tänane esinemine «Aktuaalses Kaameras»,» sõnas ta.

«Vaadates viimase paari päeva torme valitsuse veeklaasis, on ilmselge, et peaministri roll on Jüri Ratasele üle jõu ja tänast valitsust sisuliselt pole enam olemas,» ütles Kallas.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles