Victoria's Secreti juht astus pahameeletormi tõttu tagasi

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SIPA / SIPA

Viimastel nädalatel on tuntud pesubrändi hurjutatud mitmekesisuse puudumise pärast modellide hulgas. Tänaseks on ettevõtte juht oma kohalt tagasi astunud.

Victoria's Secreti tegevjuht Jan Singer astus oma ametikohalt tagasi. Viimastel nädalatel kriitika alla sattunud pesubrändi esindajad on andnud mitmeid vastuolulisi intervjuusid. Muuhulgas vastas brändi turundusjuht Ed Razek möödunud nädalal ajakirjale Vogue, et transseksuaalidel pole pesusõu laval kohta, kuna moesõu on fantaasia.

Vaatamata hilisemale avalikule vabandamisele, on bränd jätkuvalt pahameele tormis, vahendab Independent. Brändi fänne kutsuti üles nende igaaastast sõud boikoteerima, kuniks Victoria's Secret toob lavale ka pluss-suuruses modellid. Turundusjuhi sõnul polevat võimalik tuua kõigile klientidele kõike.

Kuigi avalikku selgitust Jan Singeri tagasiastumise kohta pole tehtud, näeb avalikkus seost Razeki möödunud nädala intervjuus öelduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles