Röövkala püüdmise maailmameistrid küsivad riigilt toetust (2)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis Inglismaal toimunud MMil.
Eesti koondis Inglismaal toimunud MMil. Foto: Erakogu

Eesti spinninguspordi liidu liikmed osalesid tänavu oktoobris Inglismaal paadist röövkala püüdmise maailmameistrivõistlustel ja tulid maailmameistriks. Nüüd loodavad nad riigilt saada 15 000 eurot toetust koondise kulutuste katteks.

Spinninguspordi liidu juhatuse liige Ivo Sööt kirjutas kultuuriminister Indrek Saarele, et Eesti koondistuli 16 riigi konkurentsis tuldi esimest korda Eesti spordiajaloos maailmameistriks.

Seoses sellega palub koondis leida võimalusi oma kulutuste ehk 15 000 euro kompenseerimiseks või koondise premeerimiseks.

Röövkala püüdjate maailmameistriks tulid Jaanus Jakobson, Martin Meier, Roman Jakovlev, Andrus Käpp, Raigo Padar ja Ivo Sööt.

Ministrile saadetud pöördumisele on lisatud mahukas ülevaade meeste seiklustest Inglismaal.

«Olime selle maailmameistri tiitli nimel palju aastaid väga palju tööd teinud ja seda suuresti peredega koosveedetud aja arvelt. Me kõik teadsime ja uskusime siiralt, et ükskord me võidame selle nagunii,» kirjutas Raigo Padar.

«Enam ei pidanud me lõpugaalal istuma ja mõtlema, et mis me seekord valesti tegime ja küsima endalt, millal tuleb meie aeg sest seekord oli see «meie pidu»,» kirjutas maailmameister.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles