Rooney andis lubaduse: minust ei saa kibestunud ekskoondislast

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa koondise peatreener Gareth Southgate ja Wayne Rooney.
Inglismaa koondise peatreener Gareth Southgate ja Wayne Rooney. Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Koondisekarjäärile lõplikult joone alla tõmmanud inglane Wayne Rooney lubas, et temast ei saa kibestunud ekskoondislast, kes Inglismaa koondisele vastu elaks.

Rooney lõpetas koondisekarjääri sel nädalal, kui sai Wembley staadionil peetud sõprusmängus USA-ga kirja oma karjääri 120. mängu Inglismaa eest. Nüüdsest võib teda nimetada Inglismaa jalgpallikoondise fänniks. Sama ei saa tema sõnul öelda aga mõnede endiste koondislaste kohta, kes soovivad Inglismaale ebaõnnestumisi.

«Tean, et mõned endised mängijad ei suuda koondisele kaasa elada. See on vale! Mina ei ole selline. Olen nüüdsest koondise fänn. Tahan, et Inglismaal läheks hästi. Ma olen uhke, et olen Inglismaa eest nii palju mänginud,» ütles Rooney.

«Ootan põnevusega järgnevaid aastaid, et näha kuhu see meeskond areneb. Ma nautisin väga Gareth Southgate’i käe all mängimist. Ka minu lahkumismäng USA vastu oli suurepärane,» sõnas Rooney 3:0 võidumängu kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles