Hirmsa avarii teinud sakslanna läheb seljaoperatsioonile

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophia Flörsch
Sophia Flörsch Foto: twitter

Macau vormel 3 etapil hirmsa avarii teinud ning selgroogu vigastanud Sophia Flörsch andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et temaga on kõik hästi.

17-aastane Flörsch põrkas Macau F3 etapil kokku konkurendi Sho Tsuboi vormeliga ning lendas oma autoga üle piirdeaia fotograafide alasse. Kokku sai õnnetuses vigastada viis inimest. Kuigi õnnetus oli hirmus, pääses Flörsch tegelikult üpriski õnnelikult – haiglas tuvastati tema selgroos mõra.

«Tahtsin kõigile teada anda, et minuga on kõik korras, kuid pean homme hommikul ikkagi operatsioonile minema. Aitäh teile kõigile toetavate sõnumite eest. Annan peagi teile peagi juba rohkem informatsiooni,» kirjutas Flörsch Twitterisse.

Lisaks on teada antud, et ühel haiglasse viidud fotograafil tuvastati peapõrutus, teisel maksarebend. Haiglasse viidud rajakohtunik murdis luu näos, Flörschiga kokku põrganud Tsuboi kurtis seljavalu üle, ent tema täpne diagnoos on ebaselge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles