Just Filmi spordifilmid rabavad jalust südantsoojendavate lugude ja erakordse sihikindlusega

Just Film
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Just Film

Sel aastal leiab Just Filmi programmist ka mitmeid inspireerivaid ja kaasahaaravaid spordifilme.

Suurema osaga spordifilmidest on võimalik tutvuda Just Filmi dokumentaalfilmide programmis, kus püüame kõrgusi filmides «Mööda seina», «Kilian Jornet: teekond Everestile») ja «Kaugel väljas» . Need filmid näitavad meile elu täis kirge, pingutust, hirme, kaotusi ning võite. Lisaks loomulikult kaasnevad kaunid loodusvaated.

Ei ole unustatud ka kõiki kossufänne ning selle jaoks on programmis Keifer Sykesi inspireeriv lugu «Chi-Town», mis näitab meile, et elu on karm ja ebaõiglane, aga teinekord pole tähtis mitte pärale jõudmine, vaid teekond ise.

Kes ei ole veel kuulnud surfilegend Bethany Hamiltoni uskumatut lugu, saab vaadata filmi «Pidurdamatu Bethany Hamilton», mis ei ole lihtsalt järjekordne surfidokumentaal, vaid väga intiimne jutustus sellest, kuidas kellegi vaprus ja kirg suudavad inspireerida tervet põlvkonda. See on lugu tragöödiast, võitlusest, armastusest ja pühendumusest, millega võib suhestuda igaüks ning sõnale «võimatu» antakse uus tähendus.

Viimasena leiabi spordifilmide seast kogupere linateose «Pistrikud», mis osaleb sel aastal ka Just Filmi rahvusvahelises lastefilmide võistlusprogrammis.

Kõikidele spordifilmide seanssidele lisab põnevust Just Filmi spordifilmide esitleja Sportland Eesti. Igal seansil saab üks õnnelik kinopileti omanik endale auhinnaks Sportlandi poolt kokku pandud kingikoti.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles