Angelica Udeküll: meeskokad on naistest oluliselt edevamad!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Wicca, Laulasmaa, 18.04.2016
Restorani Wicca peakokk Angelica Udeküll.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Restoran Wicca, Laulasmaa, 18.04.2016 Restorani Wicca peakokk Angelica Udeküll. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui seni on Eestis Le Cordon Bleu auraha antud eranditult meeskokkadele, siis 26. oktoobril naeratas õnn 49-aastasele Angelica Udeküllile, kes töötab Lääne-Harju vallas Laulasmaa SPA peakokana. Mis on edu taga, küsib Harju Elu.

«See on midagi, mida sa saad pidulikel hetkedel endale kaela riputada ja ka teised inimesed sinu ümber saavad aru, et sind on kuidagi tunnustatud. On toetav, südantsoojendav ja motiveeriv, et sinu töö läheb teistele korda,» ütleb Angelica.

Miks Le Cordon Bleu auraha varem Eesti naistele ei antud? «Mulle tundub, et mehed on kokkadena oluliselt edevamad kui naised. Naised kokanduses on alahoidlikumad ja ei kipu liiga palju ühiskondlikult esile. Ja mehed kipuvad omavahel teineteist rohkem tunnustama,» naerab Angelica.

Loe tervet intervjuud Harju Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles