Fotod: Mustamäel avati uus spordipark

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mustamäel Vilde teel avati nii noortele kui vanadele mõeldud spordipark.

«Mustamäel on tänavu spordisõpradele õnnelik aasta. Septembris sai valmis mitmekülgsete sportimisvõimalustega spaa- ja saunakeskus Mustamäe Elamuste Keskus aadressil Akadeemia 30 ning täna avame Vilde spordipargi,» ütles Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats.

«Võitlus Vilde tee 69 tühjalt seisnud endisele koolistaadionile uue elu andmise eest oli päris pikk ning seda suurem on rõõm näha, kuidas nii minu kui tuhandete spordihuviliste mustamäelaste unistus täitus. Kauss Arhitektuuribüroo poolt koostatud maastikuarhitektuurne spordipargi lahendus pakub tegevusi igas eas kasutajale ning on heaks stardiplatvormiks noortele sportlastele,» lisas ta.

Spordipargi kogupindala on 3500 ruutmeetrit ning seal on mõeldud kõikidele generatsioonidele. Pargis on noortele mõeldud rulapark, pumptrack᾿i rada, tänavatreening ehk street fitness, vabajooksu ehk parkuurimise atraktsioonid jne, mõeldud on ka väiksematele lastele ning eakamale põlvkonnale. Hästi on läbi mõeldud pargi haljastus ja valgustus, mõistagi ka turvalisus jne. «Usun meie tulevasest spordipargist kõige paremat ja olen veendunud, et mida rohkem on noortel võimalusi kulutada oma energiat sporditegemise peale, seda vähem jääb aega ja indu niisama tänavatel jõlkuda ja tont teab millega tegelda,» ütles Laats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles