Purupurjus curlingu olümpiavõitja visati turniirilt välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Fry Sotši olümpiamängudel, kust Kanada koondis naasis kuldmedaliga.
Ryan Fry Sotši olümpiamängudel, kust Kanada koondis naasis kuldmedaliga. Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Scanpix

Samal ajal, kui vana maailma parimad curlingumängijad selgitavad Tallinnas tänavust Euroopa meistrit, tiirleb edasi ka rahvusvaheline võistluskarusell. MK-etapil Kanadas tuli ühele laamendanud meeskonnale ust näidata, kirjutab kohalik meedia.

Jamie Koe, Ryan Fry, Chris Schille ja DJ Kidby, kellest Fry tuli Kanada koondise eest Sotši olümpiavõitjaks, ilmusid Albertas toimunud võistlustele purupurjus olekus, lõhkusid harju ja loopisid teiste sportlaste vara. Kaasvõistlejate sõnul seisid meeste ees mitukümmend tühja õllepudelit ja nadd jõid pitsidest kangemat pealegi.

Mõistagi järgnes laamendajate kärme turniirilt eemaldamine – aga mitte enne, kui nad jõudsid oma ropendamisrohke mängu 5:10 kaotada. Mängijad said ka esialgse võistluskeelu ja asusid kärmelt sotsiaalmeedias oma teguviisi kahetsema.

«Ma ei soovinud kunagi kedagi solvata, aga see on kehva valiku tegemise tulemus. Ma pean tagajärgedega elama ja astun kõik vajalikud sammud, et seda enam kunagi ei juhtuks,» kirjutas Fry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles