Sven Nuutmann asub uuest aastast tööle investeerimisfirma UP Investi juhatuses

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sven Nuutmann asub uuest aastast tööle investeerimisfirma ja AS-i Eesti Meedia emaettevõtte UP Investi juhatuses

Sven Nuutmann lahkub 1. jaanuarist AS-i Eesti Meedia juhatuse esimehe ametikohalt ning asub tööle investeerimisfirma ja Eesti Meedia emaettevõtte UP Investi juhatuses.

Koos senise juhatuse liikme Marko Virkebauga saab Nuutmanni ülesandeks järelevalve UP Investi olemasolevate investeeringute üle ning tulevaste investeeringute planeerimine ja analüüs.

UP Investi omaniku Margus Linnamäe sõnul on neli ja pool aastat väldanud koostöö Nuutmanniga olnud väga viljakas, mistõttu soovib ta näha Nuutmanni senisest suuremat rolli UP Investi investeeringute juhtimisel.

1. jaanuarist lahkub UP Investi juhatusest Kristjan Vilosius. UP Investi juhatus saab olema kolmeliikmeline ning sinna kuuluvad ka Marko Virkebau ja juhatuse esimehena Margus Linnamäe.

Lähiajal alustatakse AS-i Eesti Meedia juhatuse uue esimehe otsimist.

Baltimaade juhtiva investeerimisfirmana keskendub UP Invest tervishoiu-, meedia-, kinnisvara- ja jaekaubanduse ning cleantech riskikapitali ja jaeteeninduse valdkonna investeeringutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles